Voorwaarden

Copyright ©

Wabbie de walvis, het idee, de verhalen, te tekeningen en het design van ons (Thom en Wendy). Wij stoppen met liefde onze creativiteit, tijd en energie in de ontwikkeling en verspreiding van het kinderboek. Uiteraard is het niet wettig om onze ideeën voor eigen winst te gebruiken. Dit lijkt ons wel zo logisch en eerlijk, maar helaas schijnen we dit toch te moeten vermelden.

Algemene voorwaarden Wabbie de walvis

Hierbij de verplichte algemene voorwaarden. Deze hebben we geprobeerd in simpele woorden te beschrijven in korte, klare taal. Wij willen namelijk alleen maar tevreden klanten!

Retourneren?

Omdat de kinderboeken op verzoek van de klant worden geproduceerd via de  crowdfunding  kunnen ze niet teruggestuurd worden.

Is het boek beschadigd bezorgd? Dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het boek wilt retourneren en/ of vervangen. Laat ons in dit geval weten dat het boek beschadigd bezorgd is en of je een vervangend boek wenst.

  • Doe dit door te mailen naar info@wabbiedewalvis.nl onder de vermelding van je naam, factuurnummer en het adres. 
  • We zullen dan contact opnemen vai e-mail en bekijken wat er precies aan de hand is en afstemmen of je een vervangend boek wenst.

Teruggave aankoopbedrag

  • Wanneer de crowdfunding niet succesvol is (<250 boeken) wordt het aankoop bedrag teruggestort op uw rekening. Via onze site, de socialmedia kanalen en de nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de status van de crowdfunding.
  • Als u heeft deelgenomen aan de crowdfunding en u zich binnen 14 dagen bedenkt kunt u de aankoop herroepen via een e-mail aan ons onder vermelding van uw naam, factuurnummer en het adres. We zullen dan het aankoopbedrag aan u terug overmaken.

Herinnering tot betalen en annulering  door Wabbie de walvis

  • Als u binnen 14 dagen na aanmelding nog het aankoopbedrag van 15 euro (per boek in het geval van meerdere exemplaren) nog niet heeft overgemaakt volgen 2 herinneringen per e-mail. Als u na de tweede herinnering het verschuldigde bedrag nog niet heeft betaald zal de bestelling worden geannuleerd.

Opgemaakt op 30-9-2018